Wat is CASPIR Online?

CASPIR Online is een nieuwe mogelijkheid voor het volgen van de CASPIR module 6. Gewoon thuis achter je eigen computer, laptop of tablet. Maandelijks wordt er een nieuwe casus klaargezet op de digitale leeromgeving van het NHG.

Per kalenderjaar dient u 12 casussen te doorlopen, hiervoor ontvangt u 3 accreditatiepunten. Tevens vervangt deelname aan CASPIR Online eenmaal een Module 6 avond voor de herregistratie.

Het is mogelijk om gedurende het kalenderjaar in te stromen.
Het is noodzakelijk om de 12 casussen van 1 kalenderjaar te doorlopen voordat accreditatie toegekend kan worden. Als u bijvoorbeeld in oktober instroomt, dan kunt u accreditatie krijgen als u de eerste 9 casussen van dat jaar alsnog invult. De huisarts en de POH/PVK doorlopen dezelfde casussen, er wordt hierbij geen onderscheid gemaakt tussen uitvoerder en beoordelaar. Let er op dat de CASPIR Online cursus geen duo-cursus is! Zowel huisarts als POH/PVK dient zich apart aan te melden voor CASPIR Online en de casussen op de eigen account te doorlopen. De doorlopen casussen worden niet beoordeeld met voldoende/onvoldoende, u krijgt na het beantwoorden van de vraag direct terugkoppeling op het gegeven antwoord met onderbouwing. De casussen zijn opgezet om uw kennis van spirometrie te borgen en verbeteren. De laatste casus is een toetsende casus die u met een voldoende dient af te ronden. 

Maandelijks ontvangt u per mail bericht wanneer de nieuwe casus klaar staat. De tijdsinvestering voor CASPIR Online is circa 15 minuten per casus; totaal 3 uur. Na het doorlopen van alle 12 casussen ontvangt u de 3 accreditatiepunten. 

Een demo van CASPIR Online.

Aanmelden CASPIR Online

Indien uw aanmelding betrekking heeft op het jaar 2018 dan moeten we u teleurstellen. Het is niet langer mogelijk om aan de 2018 editie deel te nemen. De lancering van de eerste casus in 2019 staat gepland op 31 januari 2019. We zullen u te zijner tijd informeren over de lancering van de eerste casus. 
U kunt zich aanmelden voor CASPIR Online 2019 door het inschrijfformulier in te vullen. Tijdens het aanmeldproces wordt u doorgestuurd naar de betaalomgeving van iDEAL; het is alleen mogelijk om uw aanmelding via iDEAL te betalen. Na betaling ontvangt u direct een factuur in uw mailbox. De kosten voor CASPIR Online bedragen € 80,-. Uiterlijk 7 dagen na aanmelding wordt er een account voor u aangemaakt en heeft u toegang tot CASPIR Online. 

Inschrijfformulier CASPIR Online 2019

Zorggroepen/organisaties en mogelijkheid uitgeven vouchercodes

We attenderen zorggroepen/organisaties op de mogelijkheid om vouchercodes aan te vragen, die aangeboden kunnen worden aan de deelnemers. Vouchercodes worden verstrekt indien 5 of meer codes tegelijkertijd worden aangevraagd. De prijs van een vouchercode bedraagt € 80,00. U kunt de vouchercodes aanvragen door een e-mail te zenden aan onderwijs@secretariaatcahag.nl. U ontvangt hiervoor een factuur; het is niet mogelijk om alleen de daadwerkelijk gebruikte vouchercodes in rekening te laten brengen. De vouchercodes zijn alleen geldig in het jaar waarin de codes zijn aangeschaft. De vouchercodes kunt u uitreiken aan uw klanten. Na ontvangst van de vouchercode kan de deelnemer zich inschrijven via deze link
Op het aanmeldingsformulier kan bij “prijs” de vouchercode ingevoerd worden. Hierna wordt de aanmelding afgerond zonder dat u naar de betaalomgeving doorgestuurd wordt.